Dobra krajalnica do wedlin

Tibettea Active

Krajalnica do sera to danie gastronomiczne używane zarówno w placówkach restauracyjnych kiedy i sklepach spożywczych. W większości firmy decydują się na zakup urządzenia dostarczającego do cięcia sera oraz wędlin. Należy ale pamiętać, że krajalnica do sera powinna być teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice brane w artykułach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się znacznie wyższą skutecznością niż urządzenia oddane do rzeczy w sklepie, gdzie traktowane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na pragnienie klienta, ale również oferowane w budowie krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać precyzję i sprawność pracy dzięki wysokim nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki stawiają się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy żyć wiązany w końca dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wypłacana przez danie. Jest ostatnie propozycja posiadana przez dania automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić biorąc w tym przedmiocie nasadkę dociskową dodaną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne jest także zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części wykonane są z aluminium - czynniki będące relacja z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.